Menu
UKR
ESP
RUS
ESP
Youtube
Facebook
Абонирайте се за новини
Преимущества на новата конструкция на инсталация за производство на дървени въглища УП-4 ЕВРО

Прочитайки този материал, Вие ще можете да узнаете: какви проблеми са възниквали в процеса на работа на инсталациите за производство на дървени въглища УП-3 ЕВРО и как те са били отстранени, чрез усъвършенстване на конструкцията и създаване на нейна основа на новата УП-4 ЕВРО. Този материал може да бъде полезен както за начинаещи, так и за опитни производители на дървени въглища.

Сравнителен анализ на инсталации за производство на дървени въглища УП-3 ЕВРО и УП-4 ЕВРО

Инсталациите за производство на дървени въглища от серията УП-3 и УП-4 «ЕВРО», са много подобни помежду си и имат един и същ принцип на работа, разликата между тях се заключава в различните вариации на изпълнението на основните елементи, елементите на управление, КИП и АСУ фактически са единакви.

Монтаж на СК ЕККО-2

Монтаж на СК ЕККО-2

Маслиновите костилки - идеална суровина за производството на дървени въглища

Историята на производство на маслиново масло в Европе надхвърля повече от две хиляди години. Само в  Испания маслиновите гори заемат над 1,5 милиона хектара. В петицата на световните лидери по производство, освен Испания, влизат Италия, Гърция, Турция и Тунис. Дългичт списък на страни-производители включва също така Португалия, Йорданиа, Алжир, Марокко – практически всички страни от  Средиземноморския басейн.

email
×

Въвели сте неправилно Е-мейл адрес.

×

Този е-мейл вече е включен в доставката.

×

Вече сте абонирани за нашия бюлетин.

    ‎+35989 558 19 04

    ‎+38 091 481 92 88

office@carbol.org

vitko@balkansys.com