Menu
UKR
ESP
RUS
ESP
Youtube
Facebook
News subscription
Провеждане на пускане на инсталация за производство на дървени въглища в град Иваново, Русия

През месец Август 2018 года специалисти на фирма GreenPower въведоха в експлоатация инсталация за производство на дървени въглища  СК-5 «ЕВРО» в гр. Иваново, Русия. 

»
Пускане на най-новият модел на инсталация за производство на дървени въглища - СК-1 ЕККО - в град Харков, Украйна

Ние с удоволствие ви съобщаваме, че през месец Юни 2018 год в Харковска област, Украйна, ние проведохме успешно пускане в есклпоатация на нашият най-нов модел на инсталация за производство на дървени въглища модел СК-1 ЕККО.

»
Photo gallery All fotos

ГРИЙНПАУЕР ЕООД е единствен представител на GreenPower Ltd.
за страните от Европейският съюз

GreenPower това е компания, която се занимава с разработване и производство на екологически чисти инсталации за производство на дървени въглища и оборудване за переработване на различни видове отпадъци. Нашите продукти са представени на международните пазари вече повече от 15 години, а разработките се използват за перерабтването и утилизацията на отпадъци от растителен произход, химически и твърди битови отпадъци.

Компанията произвежда следните видове оборудване: инсталации за производство на дървени въглища; оборудване за производство на брикети Pini-Kay; оборудване за очистване на газове, за преработване на автомобилни гуми, отпадъци от полимери, а също и за термична катализация на неутрални твърди битови отпадъци.

Ние отделяме огромно внимание на развитието на технологията на производство на дървени въглища и винаги се стараем да вървим в крак с времето и постоянно да усъвършенстваме нашата продукция.

Компания GreenPower вече успешно заяви за себе си в различни части на света
и с всяка изминала година продължава да разширява своята география на продажби!

email
×

Въвели сте неправилно Е-мейл адрес.

×

Този е-мейл вече е включен в доставката.

×

Вече сте абонирани за нашия бюлетин.

    ‎+35989 558 19 04

    ‎+38093 958 74 14

office@carbol.org

vitko@balkansys.com