Menu
UKR
ESP
RUS
ESP
Youtube
Facebook
News subscription
Преди
Повече от 39 държави използват инсталациите на Green Power за производство на дървени въглища

GreenPower вече 18 години произвежда инсталации за производство на дървени въглища. За  последните 10 години около 300 инсталации произведени от GreenPower бяха продадени в повече от 39 страни по света.

Днес нашите инсталации за производство на дървени въглища изпреварват много конкуренти не само по производителност, но и по екологичност.
Инсталациите за производство на дървени въглища на GreenPower са подходящи за карбонизация  на парчета дъревесина, кокос и различни орехови чурупки, семена на фруктови плодове и других отпадъци от растителен произход.

GreenPower отделя голямо внимание на качеството. Контрола на качествато се осъществява на всички етапи на производството и при превозването на оборудоването от една производствена  площадка на друга. Готоватапродукция се проверява от техническия отдел, ръководителя на цеха, главния инженер, а след това и от менаджерите на отдел продажби.


GreenPower – това е сплотен отбор от единомишленици – ние правим света по-чист и защитаваме Земята от «неизмеримите» въздействия на човека, избягвайки традиционите източници на енергия и заменяйки остарелите «мръсни технологии» на съвременни – екологичено чисти технологии.

https://greenpower.equipment/ru/bolee-39-stran-ispolzujut-pechi-green-power-dlja-proizvodstva-drevesnogo-uglja/

email
×

Въвели сте неправилно Е-мейл адрес.

×

Този е-мейл вече е включен в доставката.

×

Вече сте абонирани за нашия бюлетин.

    ‎+35989 558 19 04

    ‎+38 091 481 92 88

office@carbol.org

vitko@balkansys.com